מתכון ממטבחי לה פמיליה- סלט פסטה קר

מתכון – סלט פסטה קר

אופן ההכנה: מבשלים פסטה פוזילי (מסולסלת) אל דנטה ומעבירים לקערה גדולה.  מטגנים במעט שמן זית רצועות פלפל ירוק, פלפל אדום, פלפל צהוב וקוביות מחציל בינוני (ניתן להחליף את החציל בקישוא).  מוסיפים חופן זיתים שחורים מגולענים, קופסת קוביות פטה כבשים, 1/2 כוס בזיליקום קצוץ ו-1 שן שום כתוש. מפזרים על הכל שמן זית בנדיבות, ומלח ופלפל לפי הטעם. מערבבים הכל בעדינות. מומלץ לקרר לפחות שעתיים (ועד לילה) במקרר לפני ההגשה.

שיהיה בתאבון

סלט פסטה קר - קייטרינג לה פמיליה