עוגיות בראוניז שוקולד – קינוח פשוט וקל להכנה ממטבחי לה פמיליה

משהו קטן ומתוק ממטבחי לה פמיליה –  קינוח בראוניז שוקולד פשוט וקל להכנה

רשימת מכולת

400 גרם שוקולד מריר, 60 גרם חמאה/מרגרינה לגרסת הפרווה, 4 ביצים, 300 גרם סוכר, 8 כפות קורנפלור, כפית אבקת אפייה, 240 גרם אגוזי מלך קצוצים, 240 גרם שוקול ציפס לבן

מוכנים?

ממיסים את השוקולד והחמאה בסיר קטן על להבה נמוכה עד שמתקבל קרם חלק. מסירים מאש ומצננים במשך 10 דקות. מקציפים ביצים וסוכר עד קבלת תערובת תפוחה קלות. מוסיפים את השוקולד המומס (אחרי שהתקרר כמובן), קורנפלור ואבקת אפייה. מערבבים עד לקבלת עיסה חלקה. מוסיפים את האגוזים והשוקולד-ציפס ומערבבים. מעבירים הכל לתבנית תנור גדולה שרוססה בספריי שמן (על נייר אפייה/בתבנית חד פעמית) מכניסים לתנור שחומם מראש ל-175 מעלות לכ-10 דקות. העוגה עדיין תראה רטובה אך אל דאגה היא מתקשה לאחר כשעה של צינון העוגה. כשהעוגה קרה לחתוך לריבועים ולהתחיל להתענג. זהירות- ממכר!  ניתן לאחסן בכלי סגור היטב כשבועיים או להקפיא

 shutterstock_245963623